2281087427 Κλώνος & Κυπαρισσίου Στεφάνου 9, Σύρος petrinosyros@gmail.comFacebook
banner imagebanner image

ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ
20 χρόνια παράδοση!

 

Το Πέτρινο είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ταβέρνες της Σύρου. Στεγάζεται σε ένα παραδοσιακό κτίριο, στο διάσημο πλέον γραφικό "σοκάκι με τις βουκαμβίλιες", ένα από τα ωραιότερα σημεία της Ερμούπολης.

Στο Πέτρινο θα απολαύσετε τοπικές γεύσεις όπως το κοτόπουλο Σύρου με κάπαρη, τα τοπικά ρολάκια με λούζα και την τοπική γραβιέρα, Αρνί στην λαδόκολλα με μάραθο καθώς κ σπιτικά φαγητά από τα χέρια της Κυρίας Πόπης ("αρχιτεκτόνισσα" της οικογενειακής επιχείρησης που κρατά το εστιατόριο στις πρώτες θέσεις στην καρδιά των πελατών εδώ και 20 χρόνια) όπως ο σπιτικός Μουσακάς τα Γεμιστά και το Λεμονάτο μοσχάρι με πατάτες στο φούρνο.
Από το μενού δεν λείπουν τα εκλεκτά ψητά της ώρας, οι ψαρομεζέδες και το ντόπιο κρασί.


Από τον Απρίλιο του 1998 το "Πέτρινο" αποτελεί θεσμική αξία ταβέρνας - εστιατορίου στο κέντρο της Ερμούπολης. Ανοίγουμε από νωρίς το μεσημέρι μέχρι το βράδυ, με γήινη ατμόσφαιρα, στο παραδοσιακό πέτρινο κτήριο που μαρτυράει το όνομά μας.

Επισκεφθείτε μας για να απολαύσετε ποικιλία ορεκτικών, πιάτα της ώρας, θαλασσινά και γεύσεις από μαμά με εναλλασσόμενα μαγειρευτά.

Φιλοσοφία ...
του καταστήματος είναι ότι όλα τα πιάτα (από την πιο απλή σως μέχρι τα σπέσιαλ) παρασκευάζονται με αγνά και φρέσκα υλικά την ώρα της παραγγελία σας.

 

Κλώνος & Κυπαρισσίου Στεφάνου 9, Σύρος
Τηλέφωνο: 2281087427 Κινητό: 6907538992