2281087427 Κλώνος & Κυπαρισσίου Στεφάνου 9, Σύρος petrinosyros@gmail.comFacebook
banner imagebanner image

ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ
20 χρόνια παράδοση!

 

Το Πέτρινο ιδρύθηκε από την οικογένεια Μανδηλαρά το 1999 με αγάπη για την ελληνική κουζίνα και από τότε παραμένει μια από τις δημοφιλέστερες ταβέρνες της Σύρου. Στεγάζεται σε ένα παραδοσιακό κτίριο, το πρώτο κτίριο της Ερμούπολης, στο διάσημο "σοκάκι με τις βουκαμβίλιες", το πιο γραφικό σημείο της πόλης.

Εκεί λοιπόν με τα εξαιρετικής αρχιτεκτονικής κτίρια να σας περιβάλλουν, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε σπιτικούς ντόπιους μεζέδες όπως καπαροσαλάτα, κρασομεζέ με ντόπιο λουκάνικο, κοτόπουλο Σύρος, κυκλαδίτικα σουτζουκάκια συριανά ρολάκια με λούζα και τυρί Σαν Μιχάλη και πολλά άλλα.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την παραδοσιακή ελληνική μας κουζίνα σε χορταστικές μερίδες αλλά και καλής ποιότητας κρασί σε λογικές πάντα τιμές.

 

Οι βραδιές γίνονται ξεχωριστές χάρη στη ζωντανή ρεμπετική μουσική που θα σας ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή. Το προσωπικό μας σας προσφέρει άμεση και διακριτική εξυπηρέτηση και είναι πάντα πρόθυμο να ικανοποιήσει την όποια επιθυμία σας.

Η ταβέρνα μας λειτουργεί όλο το χρόνο από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ, προσφέροντας ζεστή ατμόσφαιρα κάτω από τις πέτρινες καμάρες του το χειμώνα και δροσιά κάτω από τις πανέμορφες βουκαμβίλιες το καλοκαίρι.
 

Κλώνος & Κυπαρισσίου Στεφάνου 9, Σύρος
Τηλέφωνο: 2281087427 Κινητό: 6907538992